Tandartsenpraktijk Wouter Sluis is opgericht in januari 2015. De praktijk richt zich op een breed aanbod van tandheelkundige zorg.

Onze missie is het leveren van een hoge kwaliteit algemene tandheelkundige zorg in de volle breedte, met daar waar nodig aandacht voor bijzondere doelgroepen.

Wie

In de praktijk zijn tandartsen, mondhygiënisten, tandarts- en preventie-assistentes
werkzaam. De (deels jonge) tandartsen hebben ervaring in restauratieve tandheelkunde, endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en tandheelkundige behandeling van (heel) jonge kinderen. Tevens bestaat er veel ervaring met het behandelen van mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Lees meer.

Samenwerkingsverbanden

Tandartsen uit de regio verwijzen regelmatig naar de praktijk Wouter Sluis voor de behandeling van heel jonge kinderen, angstige mensen en mensen met een beperking. Onze tandartsen hebben hierin ruim ervaring.

Er wordt samengewerkt met de Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT) te Alkmaar en Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

Voor de behandeling van patiënten op het gebied van implantologie, gnathologie en reconstructieve- esthetische tandheelkunde werken wij samen met de Tandheelkundige Verwijspraktijk Waterland te Purmerend.

Wij werken samen met het ROC Horizon college te Alkmaar. Wij verzorgen stageplaatsen voor de opleiding tot tandartsassistente.

Waar

De praktijk is ruim en licht, en heeft een vriendelijke uitstraling.
Tandartsenpraktijk Wouter Sluis is gesitueerd in de Zuidoostbeemster, dicht bij het centrum van Purmerend. Er zijn goede parkeermogelijkheden, zowel naast de praktijk als in de Wouter Sluislaan. Parkeren is gratis. De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Dienstverlening

De praktijk is zowel overdag als ’s avonds geopend. Sedert januari 2015 is de praktijk ook op zaterdag geopend. Voor precieze tijden zie onderaan de website bij ‘openingstijden’. Alleen behandeling op afspraak.
Elke dag is ruimte ingepland voor eventuele spoedpatiënten.

Buiten de openingstijden van de tandartspraktijk kan voor spoedgevallen contact worden opgenomen met Tandarts spoedpraktijk OLVG. Zie onder ‘spoed’.