Team

Wij zijn een professioneel en goed op elkaar ingespeeld team met passie voor ons vak. Al bijna 20 jaar zorgen wij voor gezonde en mooie tanden. Ons team bestaat uit: tandartsen, mondhygiënisten, tandarts- en preventie-assistentes en receptionistes.

Of u nu komt voor een halfjaarlijkse controle, het bleken van uw tanden of het maken van een volledige prothese, onze vakkundige medewerkers staan met plezier voor u klaar.

Wij bieden u hoge kwaliteit algemene tandheelkunde en begeleiden u op professionele wijze bij het verkrijgen of behouden van een gezond en stralend gebit. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van (jonge) kinderen en mensen met een beperking.

Praktijk Wouter Sluis

Tandartsen

May Lan Kam | BIG 9021930902
May Lan Kam | BIG 9021930902Tandarts en praktijkeigenaar | dinsdag-woensdag-donderdag
May Lan Kam is algemeen tandarts en praktijkeigenaar. Ze vindt het behandelen van (jonge) kinderen uitdagend en werkt graag samen met mondhygiënisten en preventie-assistenten. Zo wordt een goed resultaat bereikt waar u als patiënt centraal in staat.
May Lan heeft in verschillende instellingen gewerkt met mensen met een beperking. Daarnaast heeft zij bij ACTA gewerkt als tandartsdocent en bij Orale diagnostiek van ACTA voor het geven van second opinions aan patiënten.
May Lan is lid van de KNMT en KRT.
Purdey Boenink-Axwijk | BIG 29908957902
Purdey Boenink-Axwijk | BIG 29908957902Tandarts | maandag-maandagavond-vrijdag-zaterdag
Purdey is tandarts sinds 2007 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in diverse praktijken in de Zaanstreek en Amsterdam. Voor haar studie tot tandarts heeft ze een opleiding tot mondhygiëniste in 1999 afgerond. Tijdens deze opleiding en haar werk als mondhygiëniste, heeft ze geleerd dat voorkomen beter is dan genezen en dat is nog steeds belangrijk voor mij als tandarts.
Patiënten beschrijven haar als een goedlachse en vriendelijke tandarts die aandacht heeft voor patiënten en graag met haar patiënten meedenkt om de zorg die zij wensen mogelijk te maken.
Ze heeft de afgelopen jaren meerdere cursussen gevolgd om zich verder te ontwikkelen als algemeen practicus en is lid van het KNMT en geregistreerd bij Kwaliteitsregister Tandartsen.
Loes van den Heuvel | BIG 99913670502
Loes van den Heuvel | BIG 99913670502Tandarts | maandag–dinsdag–vrijdag–zaterdag
Loes van den Heuvel is in 2010 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest in praktijken in Brabant en Amsterdam is zij sinds 2018 werkzaam bij Tandartspraktijk Wouter Sluis.
Op woensdag en donderdag werkt zij als tandartsdocent aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
Loes houdt haar kennis up-to-date door regelmatig nascholing te volgen en zij is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.
Nynke van der Wal | BIG 19925353402
Nynke van der Wal | BIG 19925353402Tandarts | woensdag–zaterdag
Nynke van der Wal is januari 2019 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Afgelopen half jaar heeft ze met veel plezier in het noorden van het land gewerkt. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam en is ze erg blij met haar plek bij tandartsenpraktijk Wouter Sluis. Het contact met de patiënt, de verschillende soorten behandelingen en doelgericht werken naar een goed en mooi eindresultaat vindt Nynke het leuke van de tandheelkunde. Op den duur wil ze zich verdiepen in de implantologie. Nynke is aangesloten bij de KNMT en het KRT.

Mondhygiënisten

Claudia Bouwman
Claudia BouwmanMondhygiëniste
Denise Walgreen
Denise WalgreenMondhygiëniste

Tandarts- en preventieassistentes

Mascha Timmer
Mascha TimmerParopreventie- en tandartsassistente
Sharon Dijkhuizen
Sharon DijkhuizenTandarts- en preventieassistente
Livia Faverey
Livia FavereyPreventieassistente
Chantal Wachter-Dekker
Chantal Wachter-DekkerPreventie-, tandarts- en balieassistente
Maskil Deelstra
Maskil DeelstraTandarts- en preventieassistente
Berna Yilmaz-Simons
Berna Yilmaz-SimonsTandarts- en preventieassistente

Tandartsassistentes

Gelbrig Weijer
Gelbrig WeijerTandartsassistente
Bo-Ann Bosman
Bo-Ann BosmanTandartsassistente
Marise van Rooijen
Marise van RooijenTandartsassistente
Ashley Jin
Ashley JinTandartsassistente

Administratief & Balie medewerksters

Erlinde de Ridder
Erlinde de RidderOffice manager
Elisa Rinders
Elisa RindersBaliemedewerker