Veilig

Alle Philips Zoom! behandelingen zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle veiligheidseisen. Dat is wel zo’n prettig idee.

Professioneel

Je kunt Philips Zoom! bleekproducten alleen via de tandarts verkrijgen. Je tandarts geeft je er uitgebreid advies bij zodat je het best mogelijke resultaat behaalt.

Effectief

Je kunt tot maar liefst zes tinten lichter gaan met Philips Zoom! bleekbehandelingen. Dat effect is simpelweg onmogelijk met de producten die je in de winkel kan kopen.

Uniek

Een Philips Zoom! behandeling kun je alleen bij de tandarts doen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Nieuw! Tanden Bleken

Wij geloven dat natuurlijk witte tanden een boost geeft aan het zelfvertrouwen. Door de veilige en professionele behandeling met Philips Zoom! zorgen wij voor een gezonde witte glimlach. Bij ons heeft u binnen één uur weer een stralend wit gebit.

Bent u op zoek naar de veilige én meest effectieve manier om uw tanden te laten bleken in een zo kort mogelijke tijd? Of wilt u eerst meer informatie over het bleken van tanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier op deze pagina in. Maakt u liever telefonisch een afspraak dan kan dat via telefoonnummer: 0299 432137. Wij zijn ook s’avonds en in het weekend geopend.

Wat is Tanden Bleken?

Tanden bleken is niets meer dan het witter maken van een of meerdere tanden of kiezen. Het gebit bestaat uit tandbeen en glazuur. De kleur wordt door beiden bepaald, namelijk door de kleur van het tandbeen en de dikte van de glazuurlaag. Deze glazuurlaag wordt aangetast door veroudering, maar ook door het consumptiepatroon.

Veel roken, koffie drinken of voeding met kleurstoffen zorgen voor tandplak en een aantasting op de tanden. Door je tanden te laten bleken, maak je deze weer mooi wit. Echter, de oorzaak van de verkleuring blijft bestaan. Door je tanden te bleken zorg je er dus niet voor dat je gebit ook weer gezond wordt. Daarnaast kunnen onveilige bleekprocessen schade aanbrengen aan uw gebit en uw mond.

Maak Afspraak

Vul uw naam, email adres en telefoon nummer in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

  Uw naam *

  Telefoonnummer

  E-mail

  Ik heb de privacy en cookieverklaring gelezen en ga akkoord

  5 voordelen op een rijtje:

  1. Uw tanden en kiezen zien er witter uit

  2. Gebreken aan het gebit worden minder zichtbaar

  3. Simpele procedure

  4. Een enkele dode of verkleurde tand kan dezelfde kleur krijgen

  5. Een stralende glimlach!