Informatie

Praktijk Wouter Sluis

De tandartsenpraktijk Wouter Sluis werkt vanaf 1 januari 2015 onder één dak samen met twee mondhygiënisten die een zelfstandige praktijk voeren onder de naam “Mondzorg Wouter Sluis” op hetzelfde adres.

Mondhygiënisten

Velen van u kennen de twee mondhygiënisten al. De mondhygiënisten Maral Mousavi en Ruonan Lu zijn al een aantal jaren werkzaam in de tandartsenpraktijk Wouter Sluis. Voor u verandert er niets. Enkel de factuur voor mondzorgkundige behandelingen zal onder de naam Mondzorg Wouter Sluis worden verstuurd.

Maral Mousavi is afgestudeerd als mondhygiënist in 2012. Zij heeft daarna een aantal jaren werkervaring opgedaan in een algemene praktijk. Zij is erg geduldig en doet haar best om u in een prettige en ontspannen sfeer te behandelen.

Ruonan Lu is afgestudeerd als mondhygiënist in 2012 en heeft daarna een aantal jaren ervaring opgedaan in de orthodontie. Ze is een vrolijke en spontane mondhygiënist die met veel geduld haar patiënten graag op hun gemak stelt.

Mondzorgkunde

Recentelijk is de vierjarige opleiding tot mondhygiënist met één jaar uitgebreid tot een vierjarige opleiding mondzorgkunde. Als mondhygiënist houd je je bezig met het voorkomen en behandelen van mondproblemen. Als de opleiding tot mondzorgkunde met succes is afgerond, dan kan de beschermde titel van mondhygiënist gevoerd worden.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in hun vakgebied volgen beide regelmatig cursussen en congressen en zijn ze beide lid van Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

Maral

Ruonan

Hejun