Contactgegevens

Tandartsenpraktijk Wouter Sluis

Wouter Sluislaan 49

1461 AB Zuidoostbeemster

0299-43 21 37  info@praktijkwoutersluis.nl 

Toegankelijkheid

Onze praktijk is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Telefonische bereikbaarheid

Tijdens werkdagen overdag en op maandagavond


Spoedeisende hulp

Tandarts Spoedpraktijk OLVG

Oosterpark 9

1091 AC Amsterdam

0900-8602 website spoedpraktijk

Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens. 

Vraag je jezelf af of er sprake is van spoed? Of denk je dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met je bespreken. Bij bezoek aan de spoedtandarts moet er direct afgerekend worden. Bij voorkeur met pinpas betalen. Ook dien je een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Stuur ons een bericht

Tandartsenpraktijk Wouter Sluis is opgericht in januari 2015. De praktijk richt zich op een breed aanbod van tandheelkundige zorg. Onze missie is het leveren van een hoge kwaliteit algemene tandheelkundige zorg in de volle breedte, met daar waar nodig aandacht voor bijzondere doelgroepen.

Wie

In de praktijk zijn tandartsen, implantoloog, mondhygiënisten, tandarts- en preventie-assistentes werkzaam. De tandartsen hebben ervaring in restauratieve tandheelkunde, endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en tandheelkundige behandeling van (heel) jonge kinderen. Tevens bestaat er veel ervaring met het behandelen van mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Samenwerkingsverbanden

Tandartsen uit de regio verwijzen regelmatig naar de praktijk Wouter Sluis voor de behandeling van heel jonge kinderen, angstige mensen en mensen met een beperking. Onze tandartsen hebben hierin ruim ervaring. Er wordt samengewerkt met de Stichting Bijzondere Tandheelkunde (SBT) te Alkmaar en Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

Erkend leerbedrijf

Wij verzorgen stageplaatsen voor de opleiding tot tandartsassistente.

Waar

De praktijk is ruim en licht, en heeft een vriendelijke uitstraling.

Tandartsenpraktijk is gesitueerd in de Zuidoostbeemster, dicht bij het centrum van Purmerend. De praktijk is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn goede parkeermogelijkheden, zowel naast de praktijk als in de Wouter Sluislaan. Parkeren is gratis. De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Dienstverlening

De praktijk is zowel overdag als ’s avonds geopend. De praktijk is ook op zaterdag geopend. Voor precieze tijden zie onderaan de website bij ‘openingstijden’. Alleen behandeling op afspraak.

Elke dag is ruimte ingepland voor eventuele spoedpatiënten.

balie

Praktijk Woutersluis in commercial van OHRA

https://youtu.be/uBKpyiQBF8o 

 

Wouter Sluis in commercial Ohra